haring.reismee.nl

trein naar moskou.

Rond middernacht in de slaaptrein en rechtstreeks naar Moskou zonder stop. Eerst nog een fles Grolsch veel te duur in de trein gekocht en na die genuttigd te hebben zijn we ongelofelijk heerlijk gaan slapen. Onze vierde man in de coupe was een stevige Rus, die geen woord Engels sprak. Om 8 uur in de ochtend reden we Moslou binnen. Met de taxi i.v.m. de bagage naar het hotel, waar we in ieder geval onze bagage kwijt konden. Even later onder de douche en hup de metro in die ons in 15 min. naar het Rode Plein brengt. Alle mooie gebouwen bekeken van buitenaf en heel veel gewandeld.Morgen een paar gebouwen binnenin bekijken. Let op de foto's met al die zon er op. Morgen word het 22 graden. We treffen het echt wel. We blijven hier 2 nachten. Zondagavond gaat het echte avontuur beginnen! 4 volle dagen in de trein zonder overstap.

Veel liefs uit Moskou van Olga en Frans.

Reacties

Reacties

???? ? ??????

Gave foto's! Ziet er echt super uit! Ook mooi detail dat alleen die Toyota reed, en die Suzuki & Jaguar stil staan/ pech hebben ;) zelfs in de Sovjet Russia de waarheid :)
En kunnen julie zo'n pakje paars papier waar 500 op staat voor me meenemen...
Mooie gebouwen ook...ziet er TOP uit! ???????????? ????????! ??????????????

Olaf & Mirjam

....had wat Russische teksten geplaatst, maar dat snapt de computer niet vandaar de vraagtekens....

Ron

Top foto's, ben trots op door het vervullen van de opdracht, hahaha. Mooie foto's en veel luxe te zien daar. Goeie reis en wacht met spanning op het volgende sport moment en mischien kan Frans mart smeets op volgen of een keer een lezing geven bij de VV Kloosterburen. Nog beter idee volgend jaar Maart een onderdeel presenteren bij de sportquiz bij cafe Willibrord. Geniet van jullie reactie's. Gr. Ron

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Tiara Tours