Zondag.
Veel plezier de komende dagen, hoop dat het comfortabel is in een trein coupe.we kijken uit naar donderdagnieuws.
Hallo Frans & Olga.
Een heel goede reis toegewenst en we horen wel weer. DE gemaakte fotoos zijn super mooi om te zien
Gr. Klaas & Lenie
Goeie reis, er is vast onderweg genoeg te zien. Opdracht redelijk geslaagd, wel voetbal rellen geen stadion. Graag wil ik wat mee krijgen van een lokale onbekende sport en dat is voot jullie misschien een leuke uitdaging om dat aan ons te presenteren. Zie maar wat je tegen komt en leuk om het zo te volgen.
Gr Ron
hopelijk hebben jullie meer confort aan boord dan aylien destijds. maar ach, je moet alles een keer in je leven meegemaakt hebben. geniet we horen de verhalen. het blok uit spanje. x
Veel plezier in de 4daagse trein reis.
Leuk om jullie zo te volgen.
Groetjes Sonja en Carlo
Moi Luitjes,
fijn om jullie reis verhaal te lezen.
Niks mooier als dat en dan bij thuis komst er fijn o terug kijken.
Pakken die hap zou ik zeggen.
Ik ben van plan om in het voorjaar 2012 naar Valencia te vliegen en vandaar door Z-Spanje naar Faro in Z Portugal en vandaar naar het noorden en via de pelgrim route St Jacob weer naar huis te fietsen.
Als ge de tijd hebt moeten we dat pakken toch.
mvg Henk Vos
Hallo!!!! Het word nu ineens wel heel stil hoor!!! Barst van de nieuwsgierigheid hoe het in de trein is!!!
Wacht met spanning op nieuwe verhalen en fotomateriaal